top of page

Cryo 21

Cryoterapi-revolusjonen er nå endelig i Norge. Det Karolinska Institutet i Stockholm har forsket på kuldebehandling (Cryoterapi) av fettceller. Deres studier viser at når man tilfører "hvitt fett" kulde, vil dette fremme veksten av blodårer som omdanner det hvite fettet til brunt fett, som er mye lettere for kroppen å forbrenne. Kuldebehandlingen (Cryoterapi) er FDA godkjent og er helt trygt og ufarlig uten noen former for bieffekter. Behandlingen kjennes kun som en behagelig kjølig massasje.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hva er Cryoterapi?

 

Cryo 21 er en teapeutisk behandling for fjerning av fett uten kirurgi. Metoden gjør at vi kan behandle alle steder på kroppen: Fjerne grevinnearmer, dobbelthake, magefett og cellulitter etc. Cryo 21 skaper et termisk sjokk ved at temperaturen i fettcellene reduseres ved behandlings området fra 34°C til 8°C , uten at du vil føle noen form for kulde. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Behandling

 

Cryobehandling tar 20-30 minutter pr. behandligssted. Behandling på samme sted bør behandles hver 14. dag, da det tar ca. 14 dager før alle de døde fettcellene kommer ut av kroppen.

Pris: 1500,- pr. behandling

Nå tilbud 990,- pr. behandling

bottom of page