top of page

Dermapen

BEHANDLING MED DERMAPEN

Dermapen er en avansert form for microneedling og et fantastisk verktøy innen anti-age behandling. Dermapen er en automatisert micro-needling behandling, som stimulerer huden til å fornye og reparere seg selv. Man får en hudforbedring helt uten kirurgi. Dermapen reduserer rynker og linjer og gir en fastere og yngre hud. 

 

Dermapen glir over huden og penetrerer huden ca. 90 ganger pr. sekund. Dermapennen har en justerbar nåldybde fra 0,25 mm til 2,5 mm, avhengig av hvilket området som skal behandles. Dermapen bruker flere nåler til å vertikalt stikke små hull/kanaler i huden. Disse kanalene kan frakte opptil 80% flere aktuelle næringsstoffer som trenger dypt ned i huden og gir næring til cellene i dermis og grunnlaget til epidermis. Derfor gjøres ofte en kombiansjonsbehandling med peeling samtidig, mens kanalene fremdeles er åpne.

 

Ved å lage mikroskopiske huller i huden, stimulerer Dermapen 3™ til reparasjon og ny cellevekst. Resultatet blir økt produksjon av kollagen som kan sammenlignes med effektene av laserbehandling, men uten bieffekter og nedetid. Dermapen™ har også vist seg å være mer effektivt enn de fleste behandlinger med microdermabrasion og kjemisk peel. 

 

Sammenlignet med tradisjonelle derma-rollere er Dermapen™ mer skånsomt og mindre smertefullt. Dermapen™ er dermed et tryggere og mer komfortabelt behandlingsverktøy for hudskader. 

 

 

Dermapen hjelper bl.a. mot:

 

-Oppstramming av huden

-Pigmenteringer

-Akne arr

-Fine linjer rundt øyne, munn og kinn

-Forminsker store porer

-Evner og myker opp strekkmerker

-Bedring av kirurgiske og traumatiske arr

-Ny, glødende hudoverflate

-Utmerket til å bruke på hender, bryst og hals

 

Dermapen™ bruker også engangs nålhoder noe som reduserer faren for smitte ved behandling. Den er så avansert at den til og med trygt kan brukes på mer ømfintlige områder, samt steder det er vanskelig å komme til. Som feks. rundt øynene, øyelokk, øreflipper, hals, lepper og på nesen. 

 

​Ofte stilte spørsmål:

Hvor mange behandlinger er nødvendig for generell hudforbedring, acne arr og strekk merker?

Generell hudforbedring: 4-6 behandlinger med 4 ukers mellomrom.

Acne arr: 6 behandlinger med 6 ukers mellomrom.

Strekkmerker: 4-8 behandlinger med 4-6 ukers mellomrom. 

 

Hvor lang tid vil det ta før jeg ser resultater?

Som regel vil du se forbedring allerede etter første behandling. Mer langvarige og markante resultater vil bli synlig etter 4 til 6 behandliger. Hudens tilstand vil fortsette å forbedres over 6 til 12 måneder etter fullførte behandlinger, spesielt om de kombineres med riktige produkter til hjemmebruk.

 

For hele ansikt + hals (ink. maske)      2550,-

For hele ansikt + Peel (ink. maske)      2400,-

bottom of page