top of page

Cosmelan

Pigmentbehandling har store fordeler sammenlignet med andre typer produkter og behandlinger: Alle typer av pigmenteringer: melasma, solskader, pigmentering etter akne og medisin, (også fregner). pigmentbehandling har store fordeler sammenlignet med andre typer produkter og behandlinger: Alle typer av pigmenteringer: melasma, solskader, pigmentering etter akne og medisiner, også fregner.

Kan brukes av alle hudtyper, også mørk hud
Lett peeling gir foryngende og utglattende effekt
Veldig effektiv til behandling av akneproblemer og reduserer aknearr
Behandling kan brukes hele året rundt, også om sommeren.
Inneholder ikke Hydraquinon
Fjerner pigmentflekker etter laser- og peeling behandlinger.

RESULTATER
I 99% af tilfellene forsvinner pigmentflekkene og det gir 95 % bedre hudkvalitet.

Behandlingen er veldig effektiv på alle typer pigmentering som:
- Melasma
- Solskader
- Pigmentering etter acne 
- Fregner

Cosmelan påvirker melanindannelsen direkte og gir da en mulighet for å fjerne hyperpigmenteringer effektivt, samt å gi huden den glattheten og naturlige fargen tilbake. Det vil føre til at huden vår vil se sunn og vakker ut. i 95 % av tilfellene vil pigmentflekkene reduseres etter 8-21 dager (avhengig av pasientens individuelle mekanismer). så det er ikke nødvendig å gjenta behandlingen. Det er viktig å tenke på at denne terapien behandler ikke tendensen til pigmentdannelsen, derfor er det viktig å følge de rådene fra kosmetologen som man får gjennom behandlingsprosessen. Den beste effekten av Cosmelan oppnås ved behandling av hormonelle pigmentforandringer (melasma). De pasientene med blandingshud eller fet hud, kan i tillegg reduseres talgproduksjon, minske store porer og gi huden et glødende utseende.

Cosmelan-behandlingen består av 2 trinn:

Trinn 1: Det første trinnet skjer på klinikken.

Behandlingen innebærer en pigment-reduserende maske som påføres på klinikken ette en grundig avfetting av huden. Masken blir på huden fra 8-12 timer (avhengig av hudtype og hudens følsomhet). Etter at masken blir påført huden, forlater kunden klinikken med masken. Vasker denne av etter anbefaling. 

Trinn 2:

Det andre trinne skjer hjemme. Etter at masken ble vasket av hjemme, begynner kunden å bruke vedlikeholdsproduktert kalt Cosmelan 2. Dette produktet virker ved å redusere pigmenteringen og forhindre dannelsen av nye mørke flekker. Cosmelan 2 brukes flere ganger til dagen og fortsette i flere måneder, selv om flekkene er fjernet. Bruk av Cosmelan 2 vil også forebygge virkningen av minimalisere risikoen for at flekken kommer tilbake.

VIKTIG! På klinikken vil du få en forklaring hvordan produktene skal brukes hjemme i forhold til din hudtype.

Du bør unngå Cosmelan ved:

- Graviditet

- Munnsår

-Kjemisk peeling (bør ventes 1 uke etter behandlingen).

- Roaccutan (bør ventes ca 6 mnd etter behandlingen med den medisinen).

- Bruk av A-vitamin på huden (bør ventes i 2 uker etter behandlingen .

COSMELAN kan brukes for alle typer pigmenteringer som: melasma, solskader, pigmentering etter akne og medisiner.

- Lett peeling gir foryngende og utglattende effekt.

- Anvendes av alle hudtyper.

- Kan brukes året rundt også på sommer

- Veldig effektiv til behandling av akneproblemer

- Fjerner pigmentflekker etter laser og peeling behandlinger.

Resultater:

I nesten alle tilfellene (99%) forsvinner pigmentflekkene og det kan gi forbedringer på 95 % allerede etter 7-10 dager etter Cosmelan-behandlingen kan du selv observere en merkbar forbedring av huden. Det reduseres størrelse på flekkene og huden blir mer jevn i fargetone. Etter 7-8 uker (det kan ta litt lengre tide for mørkere hudtyper) oppnås  det et maksimalt resultat - altså flekkene blir redusert og huden får sin natrulige farge. I tillegg reduserer Cosmelan fett og talgproduksjonen, minsker porene og er effektiv til akne hud med pigmenteringer. 

Pris: 5900,- (inkluderer hjemmeprodukter)

bottom of page